Кіровоградським спецпризначенцям відремонтують дві казарми (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 25 лютого,  голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко відвідав дві військові частини: спецпризначенців та Нацгвардії.

Під час робочої поїздки до спецпризначенців голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко із керівництвом 3 полку СпП підбив підсумки зробленого для військових минулого року та оброговорив стратегію подальшого фінансування.

“Є доручення Президента України, за яким РДА, органи місцевої влади мають (як це було раніше) тісно співпрацювати із військовими частинами, які розташовані на теритирорії області, району чи міста. Власне, у нас в області ця робота давно налагоджена. Ми продовжуємо проводити програми, запроваджені минулого року. Зокрема, в обласному бюджеті буде передбачена стаття (якщо депутати підтримають), за якою на території цього полку будуть проводитись ремонтні роботи двох казарм”, – зазначив Сергій Кузьменко.

Приблизні розрахунки минулого року передбачають на ремонт обох казарм близько 1,5 млн грн.

Заступник командира частини Сергій Коліушко підтвердив, що наразі військивим не вистачає фінансування на соціально-побутові потреби: “В першу чергу мова йде про розміщення військовослужбовців у небхідних умовах. Раніше у нас чисельність була майже вдвічі меншою від теперішньої. Наразі казарми потребують ремонту, адже існуюча територія є меншою від потреби”.

Далі очільник області вирушив до військової частини Нацгвардії. Там Сергію Кузьменку повідомили, що наразі питань, які потребують термінового фінансування, немає. Тим паче, що і визначити ці потреби зараз неможливо, осільки велика частина військовослужбовців несе службу в зоні АТО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар