На Кіровоградщині за порадою санепідемслужби закрили 4 школи

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Бобринці на Кіровоградщині 4 школи закрили через перевищений епідемпоріг захворюваності на грип та ОРВІ.

Як повідомили Першій електронній у санепідемслужбі Кіровоградської області, про закриття шкіл “на карантин” мова не йде.

“Наразі санепідемслужба рекомендувала управлінню освіти закрити школи через високий епідемпоріг захворюваності. Поки що така ситуація тільки у Бобринці. Райдержадміністраці “на місці” вже прийняла рішення прислухатись до рекомендації і закрити школи, щоб запобігти поширенню грипу”, – повідомили у санепідемслужбі Кіровоградської області.

Нагадаємо, станом на 22 лютого обласний тижневий показник склав 54,49 випадки на 10 тисяч населення, що нижче епідпорогу на 20,4% (епідпоріг – 68,42). Всього за тиждень захворіло 5306 мешканців області, з них 3056 дітей.  До лікарень області госпіталізовано 598 хворих, що на рівні  попереднього тижня (600 осіб), з них 66% діти – 396. Але епідемічна ситуація залишається незадовільною на 4-ох адміністративних територіях області, де відмічено перевищення епідпорогів більше ніж на 50%: Бобринецький, Долинський, Кіровоградський  та Компаніївський райони.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар