Кіровоградські комуністи досі відзначають річницю створення радянської армії і вважають, що на сході триває громадянська війна (ФОТО)

Незважаючи на декомунізаційні закони і той факт, що офіційно Комуністична партія України заборонена (24 липня  2015 року міністр юстиції Павло Петренко підписав рішення про заборону Компартії в Україні, а у грудні цього ж року Окружний адмінсуд Києва за позовом Міністерства юстиції офіційно заборонив діяльність Компартії в Україні), КПУ продовжує активну діяльність. Так на сайті КПУ повідомляється, що вчора кіровоградські комуністи “відзначили 98-ту річницю створення Радянської Армії і Військово-Морського флоту”. Також кіровоградські комуністи вважають, що на сході України йде громадянська війна.

“У цей день, 23 лютого, на Фортечних валах комуністи провели урочистий мітинг та покладання квітів до Вічного Вогню, а також вшанували пам’ять жертв громадянського протистояння на Сході України. Після закінчення урочистостей, комуністи і члени Союзу Радянських офіцерів організували покладання вінків до всіх військовим пам’ятних знаків Кіровограда”, – пишуть на сайті КПУ.

Нагадаємо, 13 жовтня 2014 року Президент України підписав указ, відповідно до якого щороку 14 жовтня відзначатиметься День захисника України. Водночас указ, що встановлює Днем захисника Вітчизни 23 лютого, визнали таким, що втратив чинність.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар