Підсумки 2015 року: як міська рада віддячила кіровоградським військовим

У 2015 році за кошти державного бюджету придбано 4 квартири родинам військових, які загиблих у зоні АТО.  Крім того, було видано 836 дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції. У власність передано 241  земельну  ділянку  для  будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських  будівель та споруд (присадибні ділянки). Про це повідомила начальник відділу соціальної підтримки населення міської ради Юлія Вовк сьогодні, 22 лютого, під час апаратної наради.

Також у 2015 році відбулося відкриття 15 меморіальних дошок на будівлях загальноосвітніх навчальних закладах м. Кіровограда та  будинках, де мешкали та працювали  загиблі в зоні АТО військовослужбовці.

Відповідно до рішень міської ради у місті Кіровограді на честь загиблих військових перейменували 4 вулиці: Ленінградську на Павла Сніцара; вул. Третьої П’ятирічки на Юрія Власенка; Фрунзе на Капітана І рангу Юрія Олефіренка; Новоросійську на Підполковника Романа Майстерюка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар