Голованівський гвалтівник і вбивця сяде на 14 років

За принципової та послідовної позиції Голованівського відділу Новоукраїнської місцевої прокуратури хлопця, який  вбив пенсіонера та зґвалтував його доньку-інваліда,  засуджено до 14 років ув’язнення. Про це Першій електронній газеті повідомляють у прес-службі прокуратури у Кіровоградської області.

У судовому засіданні державним обвинувачем доведено, що підсудний, перебуваючи в нетверезому стані, прийшов до будинку сусіда, де до смерті побив власника будинку пенсійного віку, після чого зґвалтував його доньку, використавши  її безпорадний стан (психічну хворобу). На момент скоєння злочину зловмиснику виповнилося 19 років.

Вироком Гайворонського районного суду хлопця визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.115 (умисне вбивство) та ч.1 ст.152 (зґвалтування) КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 14 років.

Нагадаємо, злочин засуджений скоїв у листопаді 2014 року у с. Клинове Голованівського району. У рідне село він приїхав на час відпустки. Всю ніч вживав спиртні напої, а вранці, повертаючись додому, навідався до сусіда де і скоїв вказані кримінальні правопорушення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар