Кіровоградців запрошують на безкоштовне вивчення англійської мови

Президент України оголосив 2016 рік Роком англійської мови в Україні. Для тих, хто бажає поглибити свої знання іноземних мов, зокрема й англійської, в нагоді стане Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва.

Тут до вашої уваги представлені книжкові фонди, де Ви зможете знайти різноманітні посібники та підручники з вивчення англійської мови. Наприклад  «Англійська мова. Граматичний практикум» та «Англійська мова для повсякденного спілкування» Князева І.О., «Англійська мова без проблем» Кубарьков Г. Л., книги із серії «Англійський клуб»: Ray Bradbury. Short stories, Legends of Robin Hood, Pamela Lyndon Travers Mary Poppins тощо. Також на книжкових полицях  відділу абонементу Ви зможете знайти велику кількість художної літератури мовами оригіналів – це книги англійською, німецькою, французькою, польською мовами..

Усіх бажаючих поглибити свої знання з англійської мови чи прочитати якусь зі своїх улюблених художніх книг англійських письменників запрошуємо до відділу абонементу переглянути виставку «England known and unknown», яка буде діяти та поповнюватися протягом року.

Виставка складається з наступних розділів: –

– «Країна королів і традицій» – перший розділ, якій розповідає про Англію, як країну, її політичний устрій, економіку, традиції тощо.

– «Дива Туманного Альбіону» – другий розділ, що познайомить відвідувачів із замками, музеями, природними дивами та іншими цікавими місцями Англії.

– «Англійська – це просто» – третій розділ виставки. В ньому виставлені підручники для вивчення англійської мови, різноманітні самовчителі та посібники на допомогу вчителям, студентам та учням. –

-«Класики англійської літератури» – четвертий розділ. Тут представлена художня література відомих та менш відомих англійських письменників в перекладі та в оригіналі.

Також з цього року на сайті Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва (lib.kr.ua) започатковано розділ «ВВС news», де можна дізнатися про останні новини світу англійською мовою.

Вивчати англійську можна у будь-якому віці. Головне – присвячувати цьому не менше 60-90 хвилин на день і постійно практикувати усне мовлення. Займайтеся вивченням англійської мови у певний час бажано щодня, адже щоденні, хоч і не дуже тривалі, заняття приносять кращі результати, ніж багатогодинне заняття 2 рази в тиждень. Пам’ятайте, мова по своїй природі – засіб, а не мета, тому вона краще засвоюється не тоді, коли її спеціально вчать, а тоді, коли нею природно користуються в живому спілкуванні, або занурившись в цікаве читання.

Обов’язково скористайтесь послугами та книжковими фондами  Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва і ваше знання іноземних мов стане кращим.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар