У Кіровограді жінка огріла молотком продавчиню та пограбувала магазин (ФОТО)

У Кіровограді правоохоронці затримали підозрювану у вчиненні розбою. Про це повідомляєПерша електронна газета за інформацією Сектору комунікації ГУ Національної поліції області.

Перебуваючи у магазині, 51-річна жінка вдарила молотком продавчиню та відібрала її мобільний телефон і грошові кошти. За вчинене зловмисниці загрожує до 12 років позбавлення волі.

Пригода сталася ввечері. Місцева жителька прийшла до торгівельного закладу за покупкою. Обравши потрібний товар, відвідувачка закладу підійшла до продавця, щоб розрахуватися. Поки працівниця відволіклася відрахувати здачу, зловмисниця дістала із кишені кухонний молоток та завдала жінці декілька ударів по голові. Після чого наказала віддати мобільний телефон і гроші та зникла у невідомому напрямку.

– Отямившись від пережитого, 27-річна потерпіла дісталася додому й повідомила про напад у поліцію. Того ж вечора зловмисницю було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За місцем мешкання підозрюваної правоохоронці виявили речові докази кримінального правопорушення – мобільний телефон та молоток, – які вилучено та направлено на дослідження, – розповів начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик.

Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар