Кіровоградець облаштував у себе вдома наркопритон (ФОТО)

Правоохоронці вилучили у кіровоградця, який організував у власному помешканні наркопритон, півкілограма марихуани. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Сектору комунікації ГУ Національної поліції області.

37-річний раніше судимий житель обласного центру надавав, таким як і сам, наркозалежним особам своє домоволодіння для виготовлення та вживання наркотиків.

Злочинну діяльність чоловіка задокументували працівники 4-го управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України та Кіровоградського відділу поліції.

15 лютого під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання громадянина правоохоронці виявили особливо небезпечні наркотичні засоби – опій ацетильований та марихуану, вагою 500 грамів, а також приладдя для виготовлення наркотиків.

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркотичних засобів становить близько 10 тисяч гривень.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 1 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати покарання – до п’яти років позбавлення волі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар