Викладача кіровоградського коледжу, який вимагав гроші від студентки, взято під домашній арешт

За клопотання прокуратури області викладачу Кіровоградського коледжу ТО ВНЗ «Університет сучасних знань», викритого на отриманні 4,6 тис грн неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту. 

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби прокуратури області.

Крім того вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину,  передбаченого ч. 4 ст. 368-3 (комерційний підкуп службової особи) КК України, санкцією якої передбачено покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

Кошти викладач вимагав від студентки за успішну здачу заліків та іспитів. 38-річний чоловік, отримував грошові кошти від 19-річної потерпілої у кілька етапів. За це він обіцяв дівчині вирішення питань щодо перездачі заліків та екзаменів на хороші оцінки.

Не маючи бажання просто так віддавати свої гроші, дівчина звернулася за допомогою до поліції.

Після отримання останньої частини «траншу», підозрюваного «на гарячому» затримали працівники Управління захисту економіки в Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Під час отримання другої частини неправомірної вигоди в сумі 3,5 тис грн його було викрито у скоєнні даного злочину правоохоронними органами.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснюється СУ ГУ НП в області за процесуального керівництва прокуратури.

Слідство триває.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар