Як у День закоханих привернути любов: поради усім знакам Зодіаку

День святого Валентина – з коханими! Провідний езотерик Симона Бородина розповіла, як 14 лютого привернути найсвітліше почуття у своє життя.

До вашої уваги любовний гороскоп для усіх знаків Зодіаку від гості програми Сніданок з 1+1:

Овни, будьте не наполегливими, як завжди, а більш уважними та ніжними, ввічливими й романтичними. Тоді у вас обов’язково все вийде і ви зустрінете другу половину.

Тельці, ваша впертість завжди вам допомагає. Однак не у випадку з коханням. На День святого Валентина вам потрібно чекати якогось погляду. Щойно ви побачите правильні очі, зреагуйте. Ну хоча б просто усміхніться. Тому що іноді це зачаровує та приваблює. А 14 лютого спрацює точно!

Раки, ви велелюбні, вірні але дещо скромні. Тому 14 лютого забудьте про свою скромність. Якщо ви побачили обожнюваний об’єкт, того, кого вважаєте своєю долею, зробіть перший крок. І та людина відповість вам взаємністю.

Близнюки, на День закоханих ви, як ніколи, шукатимете своє відображення. Однак вам не потрібна точна копію. Просто заплющте очі і побачте душу. Повірте, саме 14 лютого ви зустрінете того, з ким будете завжди.

Леви – ви дуже потужний знак.  Тому на День закоханих лишайтеся собою. Будьте на висоті, будьте королем. І тоді до вас підійде той, кому важливо бути поруч з такою гідною людиною, як ви.

Діви, ви дуже ніжні і вмієте та любите розкриватися. Тож і 14 лютого не бійтеся сяяти в компанії, покажіть себе світу, подаруйте йому власне сяйво. Будьте найкращими усюди.

Терези – складний знак для 14 лютого, тому що вас сповнюють вічні питання. Тож спробуйте позбавитися сумнівів. День закоханих для того й існує, щоб освідчитися. І якщо ви уже знайшли свою другу половинку, то наважтеся на пропозицію руки та серця? І ви почуєте “так”.

Скорпіони, ви дуже вимогливі до людей. Але хоча б 14 лютого припиніть жалити й звернуть увагу на людей, які вас люблять. І тоді ваше серце зігріє тепло.

Стрільці, ви дуже комунікабельні і дуже відкриті люди. Але на День святого Валентина будьте пильними, адже оця феєрія свята може занести вас у якісь нетрі та любовні трикутники.

Козероги, будьте сміливими, творіть і ви точно притягнете серце чудової людини. Жінки- Козероги, 14 лютого будьте трохи скромними та загадковими – і тоді вас помітять. А чоловіки, – навпаки, вийдіть уперед, покажіть себе. І пам’ятайте: ніщо так не справляє враження на жінку, як костюм і білосніжна сорочка.

Водолії, 2016-й загалом – рік кохання для вас. Тому ви можете знайти свою пару не тільки 14 лютого, але й будь-якого іншого дня.

Риби, не мовчіть у День святого Валентина. Почніть говорити, висловіть свої емоції. І тоді ви будете не просто душею компанії, а справді знайдете супутника життя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар