На Кіровоградщині може з’явитись координаційна рада з питань АТО (ФОТО)

Сьогодні, 12 лютого, у актовій залі кіровоградського коледжу М. П. Сая, відбулось публічне обговорення можливості утворення єдиної обласної організації, яка б захищала інтереси учасників АТО.

На зустрічі були присутні представники 5-ти районних організацій, які відстоюють права АТОшників, а також волонтери.
Бурундуховський Сергій, голова реабілітаційного центру учасників АТО, зауважив, що створення єдиної асоціації громадських організацій необхідне, для розробки спільного плану дій з метою вирішення проблем АТОшників: “Далі буде тільки складніше. Я впевнений, що АТО сьогодні-завтра не завершиться, а проблеми будуть проявлятись тільки через 1-2 роки, як це було з афганцями”.

Голова Кіровоградської обласної громадської організації “Об’єднання ветеранів розвідки України” В’ячеслав Іванов зачитав основні положення Статуту організації, утворення якої, навіть ще не було погоджено. У відповідь на такі дії, голова компаніївської організації  ветеранів АТО Володимир Вдовиченко зауважив, що з метою урегулювання усіх питань, які можуть виникнути у первинних районних організацій, необхідно розіслати копії Статуту, до кожної ГО області, діяльність якої пов’язана з учасниками АТО.

Таким чином, як підсумок зустрічі, було погоджено сформувати протокол про намір створення громадської спілки (коордиаційної ради) “Асоціація громадських організацій учасників антитерористичної операції, бойових дій, інвалідів війни та волонтерів” і влаштувати наступну зустріч через 2-3 тижні, тобто після ознайомлення районних організацій з текстом Статуту майбутньої асоціації.

Більше фото тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар