Кіровоградське обласне відділення ЛЖВ розповіло про досягнення за рік

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Одинадцять років Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ» стоїть на захисті громадського здоров’я.

Відкритість, толерантність, прозорість, справедливість, рівність – це ті принципи, яких дотримуються в організації.

Перелік наданих послуг минулого року розширився, адже з першочергових завдань: зупинення епідемії ВІЛ/СНІДу, забезпечення якості життя ВІЛ-позитивних людей, забезпечення соціальної підзвітності медицини.

Які результати роботи? Торік до нас звернулося понад 3000 ВІЛ-позитивних клієнтів, яким було надано допомогу та консультації. Близько 1400 ув’язнених та засуджених вдалося залучити до тестування на ВІЛ. Понад 100 ВІЛ-позитивних зуміли щомісячно отримувати АРТ від соціальних робітників. Послуги з догляду та підтримки вдалося надати 840 ВІЛ-позитивним.

Цього року організація ставить перед собою нові завдання та розширює межі діяльності. Відкриття центру реєстрації громадян, юридичної клініки для допомоги ВІЛ-позитивним людям, центру соціального обслуговування, збільшення кількості занять з профілактики для молоді, безкоштовний курс лікування гепатиту С для ВІЛ-позитивних, модернізація централізованого механізму діагностики ВІЛ серед засуджених – це в пріоритеті організації нинішнього року.

Ми створюємо світ, в якому кожен отримує гідну медичну та соціальну допомогу.

Про досягнення та перспективи – у річному звіті Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ».

З річним звітом роботи можна ознайомитися тут – ЗВІТ

Прес-служба КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар