Колишню дружину екс-начальника кіровоградської міліції Анатолія Вітюка визнали винною у вчиненні корупційного правопорушення

Наталію Вітюк, що займає посаду заступника Голови Кіровоградської районної ради визнано винною у вчиненні корупційного правопорушення. Про це йдеться у постанові Кіровського районного суду – пише центр медіарозслідувань “Прозоро”.

Постановою Кіровоградської районної виборчої комісії від 30 жовтня Наталію Вітюк, котра в в минулій каденції представляли партію «Фронт змін», визнано депутатом Кіровоградської районної ради від партії «Батьківщина». Наприкінці листопада пані Вітюк на першій сесій новообраної ради отримала посаду заступника голови райради, а вже на другому засіданні першої сесії проголосувала «за» встановлення надбавок:

– за виконання особливо важливої роботи у розмірі 50 % посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років;

– за вислугу років 15% від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг;

– щомісячне преміювання на строк повноважень в розмірі не менше 10% від посадового окладу і визначено щорічну матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та на оздоровлення у розмірі середньомісячної заробітної плати.

Всупереч наявному конфлікту інтересів, Наталія Вітюк взяла участь у даному голосуванні та підтримала встановлення самій собі надбавок та премій.

У підсумку Наталію Вітюк, колишню дружину відомого екс-начальника обласного УМВС Анатолія Вітюка, що сам погорів на корупції, були визнано винною у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення та призначено покарання у вигляді штрафу двісті неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 3400 грн.

За наявною у нас інформацією подібне рішення очікує й голову Кіровоградської районної ради Сергія Кадигроба, котрий також брав участь у вище вказаному засіданні сесії на котрому також приймалось рішення й щодо встановлення надбавок голові райради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар