Обласний Держгеокадастр очолила людина, яка не пройшла конкурс на посаду начальника районного відділу

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 11 лютого, у Кіровограді представили нового виконуючого обов’язки керівника Держгеокадастру Кіровоградської області. Ним став Ігор Федорович Рибак – заступник начальника відділу – завідувач сектору земельного кадастру відділу  Держгеокадастру у Голованівському районі.

Представлення відбулося напівтаємно.  Зокрема, на попередній роботі Ігоря Федоровича ніхто не знав про його переведення – станом на сьогодні він фактично прогулює роботу, адже офіційних документів про переведення Рибака в Кіровоград досі не прийшло. А колеги дізналися про можливу зміну місця роботи Рибака лише з його власних слів. Крім того, на представлення не запросили журналістів, хоча зазвичай всі державні установи й організації намагаються висвітлити таку подію у якомога більшій кількості ЗМІ.

Ігоря Рибака ж представили у кабінеті заступника голови Кіровоградської ОДА Андрія Коломійцева (чомусь не у власному) вузькому колу воїнів АТО, які вже третю добу мітингують на центральній площі міста.

Рибак Ігор Федорович  (1972 р.н.) – уродженець села Межирічка, що поблизу Голованівська, нині член Політичної партії “Наш край”. У 2005-2015 роках був начальником відділу  Держгеокадастру у Голованівському районі. У червні 2015 року був призначений  заступником начальника, оскільки не пройшов конкурсного відбору на посаду начальника.

Детальнішу інформацію читайте згодом на сайті Першої електронної газети.

Фото з Гречки

Поширити:

Залишити коментар:

коментар