Кіровоградські волонтери отримали нагороди «За гідність і патріотизм» (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 9 лютого, в приміщенні Кіровоградського обласного Центру дитячої та юнацької творчості відбулося нагородження колективів кіровоградських волонтерських організацій, які активно сприяли допомозі кіровоградським військовим із зони проведення антитерористичної операції.

Нагороди «За гідність і патріотизм» з рук військового комісара Кіровоградського міського військового комісаріату Зуєва Владислава Володимировича  отримали волонтерські організації «Кулінарна сотня» та «Серця Матерів»,  а також  орденом «Єдність та воля» окремо був нагороджений колектив Кіровоградського обласного Центру дитячої та юнацької творчості в особі Суркової Ганни. Ганна Павлівна наголосила, що з усім колективом очолюваної організації намагалась допомагати військовим чим тільки зможе.

Нагороди ініціювали 72-а гвардійська окрема механізована бригада та Всеукраїнське об’єднання «Країна».

Представники волонтерських організацій подякували за нагороди та висловили надію на скорішому закінченню в країні війни та побажали успіхів в роботі один одному.

Група по роботі з особовим складом Кіровоградського обласного військового комісаріату.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар