Кіровоград охороняють посилені патрулі (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровограді спільні посилені наряди поліцейських та громадськості патрулюватимуть місто. Відучора представники громадських формувань несуть службу за щоденним графіком, правоохоронці – у цілодобовому режимі. Для оперативного реагування працюватиме більша кількість автопатрулів, а до охорони правопорядку долучилися дільничні поліцейські та оперативники.

Такі заходи, на думку шефа поліції області Сергія Кондрашенка, сприятимуть покращанню криміногенної обстановки і стануть тими необхідними мірами профілактики, які дозволять громадянам почуватися в рідному місті спокійно в будь-який час доби.

Вечірня зміна патрульних, після спеціального інструктажу, вийшла патрулювати місто. Разом з поліцейськими на інструктаж прибули представники Кіровоградської міської дружини, громадського формування «Кіровоград-Правопорядок», представники військової комендатури та обласної організації «Народний контроль».

Ознайомившись з орієнтуваннями стосовно розшукуваних осіб та обов’язковим інструктажем із правил особистої безпеки, наряди були вже готові до несення служби.

Далі, розподілившись групами, патрульні вийшли на маршрути. Їх завдання – недопущення вуличних злочинів, зокрема розбоїв та грабежів, попередження крадіжок та хуліганства, будь-яких інших протиправних проявів, що можуть потривожити мирне життя містян.

Спільні патрулі нестимуть службу аж до опівночі, потім їх змінять на службі колеги.

Член громадського формування Іван Дмитрович у даний час працює на одному з приватних підприємств. Коли почув, що його колеги збираються долучитися до спільних патрулювань, і собі згодився без вагань.

– Десь після 18-ї години йдуть з роботи мої діти, і мені на душі спокійно і радісно, що в цей час за порядком слідкуватимуть поліцейські, я, та мої напарники по патрулю. Я буду не саме в тому мікрорайоні, але ж неподалік буде інший наряд. Є вчинки, за які людина може відчувати гордість. Так я радію, що приноситиму користь людям, – каже чоловік.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар