АТОвці заблокували центральну вулицю Кіровограда (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учасники АТО, які сьогодні зранку розпочали акцію протесту проти свавілля Держгеокадастру, заблокували рух по вул. Великій Перспективній.

Під час зустрічі із заступником голови ОДА Андрієм Коломійцевим пікетуючим запропонували їхати до Держгеокадастру, але ті вирвшили заблокувати центральну вулицю і вимагають до себе голову ОДА та очільницю Держгеокадастру.

Нагадаємо, сьогодні, 9 лютого, під стіни Кіровоградської ОДА вийшло кілька сотень учасників АТО з трьох районів області. Військові вимагають розібратися з тим свавіллям, яке коїться в області з виділенням земельних ділянок.

Пікетувати вийшли як демобілізовані воїни, так і ті, хто наразі проходить службу. До Кіровограда прибули учасники АТО з Голованівського, Компаніївського, Кіровоградського районів. Чекають побратимів і з решти районів області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар