Відсьогодні кіровоградські поліцейські працюватимуть у посиленому режимі

Відсьогодні кіровоградська поліція працюватиме у посиленому режимі. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук начальник ГУ національної поліції у Кіровоградській області Сергій Кондрашенко.

“Відсьогодні посилюємо роботу з підтримання правопорядку на вулицях і громадських місцях міста. Думаю, зайвим доводити, що це та необхідна міра, від якої буде лише користь. Система доволі проста, однак, сподіваємося, стане в рази ефективнішою.

По-перше, патрулюватимемо у цілодобовому режимі (це кілька змін). По-друге, збільшено кількість автопатрулів, завдяки чому реагуватимемо на будь-які пригоди і зміни оперативної обстановки значно швидше. І зрештою, до самих нарядів, крім патрульних поліцейських, увійдуть дільничні, фахівці по нагляду за безпекою дорожнього руху, спецпризначенці з батальйону «Кіровоград», окремі оперативні працівники. Усі вони за своїми напрямках роботи: знають територію та людей, що мешкають на ній, мають відпрацьований алгоритм дій, здатні виявляти та розкривати злочини, приділятимуть увагу профілактиці. У спальних районах, де використовувати автомобіль неможливо, як і раніше, все ж, залишаться піші наряди.

Дякую за активну позицію та розуміння міському голові Кіровограда, керівникам громадських формувань, з якими тепер йдемо патрулювати не лише у вихідні та свята, а щоденно!

Вірю в те, що очільники інших підприємств та організацій так само долучаться до цієї необхідної суспільству справи. Адже серед мешканців обласного центру є відповідальні, ініціативні й принципові люди, які мають бажання працювати з поліцейськими”, – пише Сергій Кондрашенко на своїй сторінці у Фейсбук.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар