США профінансує децентралізацію на Кіровоградщині?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградщина зможе взяти участь у проекті «ПУЛЬС», який виконує Асоціація міст України за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), активізувавши і таким чином свою участь у міжнародних проектах технічної допомоги.

Спеціаліст з управління проектами в галузі муніципального розвитку Агентства США з міжнародного розвитку USAID Віктор Рачкевич зустрівся у Кіровограді із випускниками програми «Участь громадськості у місцевому самоврядуванні як механізм прямої демократії: правові аспекти та практика впровадження», які у грудні 2015 відвідали Польщу.

За словами Віктора Рачкевича, було обрано саме таку тему програми, щоб створити на Кіровоградщині критичну масу людей, які будуть допомагати ефективному впровадженні програми донорської допомоги.

Для того, щоб підібрати для області необхідні програмні продукти і спрямувати ресурси в потрібне русло випускники програми зберуть інформацію про потреби Кіровоградщини. Метою цього завдання є показати конкретну аналітичну довідку про ситуацію Кіровоградщини, де визначено проблеми області, цілі та бачення того, як їх досягнути. Мова йде про інформацію, яка стосується децентралізації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар