Кіровоградський далекобійник два тижні живе на трасі в Росії (ФОТО)

Далекобійник з Кіровоградщини вже два тижні живе у своїй зламаній фурі на трасі біля м. Стариця, що у Тверській області в Росії. Про це повідомляє місцевий сайт tvernews.ru.

Автомобіль DAF з держномерами ВА 2810 АВ припаркований в селі Лугова біля буд. № 31 – магазин «Універсал» (на трасі біля м. Стариця). Водія звати Володимир, він уродженець Кіровоградщини. Місцеві мешканці, які вже два тижні спостерігають за поневіряннями чоловіка, почали бити на сполох.

“Біля магазину” Універсал” вже 2 тижні стоїть фура, в якій живе чоловік. Він їхав з України за товаром у Ржев, але машина зламалася і він змушений жити в холодній кабінці фури. Грошей у нього немає, відправили у відрядження без копійки. Мокрий, голодний, не знає де шукати допомоги. Ті, хто про нього знає, намагаються чимось допомогти – хтось хлібом, хто молоком. Світ не без добрих людей! Можливо, поширивши цю інформацію, ми зможемо незабаром допомогти йому! Заздалегідь дякую!”, – пише у соцмережі ВК місцева мешканка Ірина Бистрова.

Наразі, завдяки небайдужим людям, вантажівка ремонтується, і як можна зрозуміти з коментарів під публікацією Ірини Бистрової, завтра Володимир має вирушити додому.

“Зідзвонився з чоловіком .Говорить, що все добре. Компресор сьогодні полагодять. Сьогодні також його візьмуть переночувати. Продукти є. Завтра планує рушити. Залишив йому свій номер. Обіцяв віддзвонитися по приїзду додому”, – пише користувач Владислав Агальцов.

“Далекобійник зарядив свій телефон і з усіма рідними та роботодавцем зідзвонився. Дякую всім за допомогу!”, – пише авторка публікації Ірина Бистрова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар