Кіровоградським засудженим розповіли, як уберегтись від онкохвороб (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Кіровоградській установі виконання покарань облуправління ДПтС України (№14) провели виховну годину «Рак – не вирок!»

Днями в Кіровоградській установі виконання покарань (№14) інспектор відділу соціально-виховної та психологічної роботи Наталія Завада разом з начальником медичної частини Олександром Степановим провели виховну годину присвячену Всесвітньому дню ботротьби проти раку.

Міжнародний день боротьби проти  раку закликає широку громадськість до завдань, що стоять перед нашим світом в боротьбі з раковими захворюваннями.

На даний момент вже відомо, що виникнення 43% ракових захворювань можна було б запобігти, орієнтуючись і дотримуючись елементарних норм здорового способу життя.

Неповнолітнім, які тримаються під вартою було надано рекомендації Олександром Степановим, щодо первинної профілактики та запобіганню виникнення ракових захворювань.

Наталія Завада провела з неповнолітніми конкурс малюнків присвячений цьому важливому дню і розповіла про основні способи боротьби з захворюванням, так як діагноз раку – не вирок!

Кіровоградська установа виконання покарань облуправління ДПтС України (№14)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар