За рік фіскальній службі Кіровоградщини проведено 123 службові перевірки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Протягом 2015 року управлінням власної безпеки ГУ ДФС у Кіровоградській області проведено 123 перевірки відносно посадових осіб податкової та митної служби у Кіровоградській області. За їх наслідками внесено 57 подань про притягнення винних осіб до відповідальності та усунення причин та умов, що сприяли вчиненню порушень. До дисциплінарної відповідальності притягнуто 39 посадових осіб.

Одними із основних функцій відділу власної безпеки ГУ ДФС у Кіровоградській області є організація та проведення профілактичної роботи серед працівників територіальних органів служби, з метою попередження вчинення ними злочинів у сфері службової діяльності, корупційних діянь та інших порушень вимог чинного законодавства, а також винесення офіційних застережень у разі виявлення передумов можливого вчинення ними корупційних правопорушень або злочинів.

Крім цього, протягом  2015 року відкрито 7 кримінальних проваджень та складено 1 протокол за скоєння корупційних правопорушень стосовно співробітників ГУ ДФС у Кіровоградській області

Інформацію про випадки порушення прав платників, де вбачаються ознаки вчинення службових злочинів, корупційних правопорушень, появи громадян, які видають себе за працівників органів Державної фіскальної служби, а також інші правопорушення, можна повідомити за номером телефону (0522) 36-69-43. Конфіденційність та об’єктивність перевірки Вашого звернення гарантується!

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар