Вимушені зимові канікули у кіровоградських школах нарешті завершилися

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Із понеділка, 8 лютого, у всіх кіровоградських школах відновлюються заняття. Як повідомили Першій електронній в управлінні освіти Кіровоградської міської ради, навчальний процес розпочнеться також у позашкільних навчальних закладах обласного центру та Кіровоградському кібернетико-технічному коледжі.

Одночасно, начальник управління Лариса Костенко звернула увагу керівників навчальних закладів на необхідність щоденного моніторингу захворюваності учнів та оперативну передачу такої інформації за визначеною формою до управління освіти.

Механізм відпрацювання навчальних годин, вимушено пропущених через складну епідемічну ситуацію, вироблятимуть індивідуально у кожній школі спільно адміністрація закладу, педагогічний колектив і батьки дітей, наголосила Лариса Костенко. За її словами, це можуть бути додаткові уроки серед тижня, навчання у суботу, скорочення весняних та літніх шікільних канікул

Поширити:

Залишити коментар:

коментар