Мешканець Кіровоградщини продавав наркоманам бабусин “Димедрол”

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Працівники поліції спіймали чоловіка, який продавав лікарський засіб, викрадений у родички. Ним виявився 34-річний житель Новгородківського району, раніше 6 разів судимий за вчинення крадіжок. Під час збуту «продавця» затримали правоохоронці та вилучили таблетки і гроші.

«Факт продажу сильнодіючого лікарського засобу працівники поліції задокументували 3 лютого. Зловмисник, попередньо домовившись з жителем іншого населеного пункту, прибув до районного центру, зустрівся з «покупцем» і продав йому 6 таблеток «Димедролу» за 30 гривень. Під час оборудки чоловіків спіймали поліцейські. Як пояснив громадянин, таблетки він викрав у бабусі, яка їх вживає за рецептом лікаря», – розповів начальник Новгородківського відділення поліції Володимир Кучер.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 321 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання від штрафу і до позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами Новгородківського відділення поліції

Поширити:

Залишити коментар:

коментар