Олександрівський Центр допомоги воїнам АТО: Дякуємо всім небайдужим

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями волонтери  Олександрівського районного Центру допомоги  воїнам АТО зібрали та відправили на Схід адресну допомогу для своїх земляків.

 Про це Першій електронній газеті розповіла керівник Центру Валентина Гирич.

Зокрема, жителю Китайгорода Леоніду Матвієнку, який зараз несе військову службу поблизу Костянтиніви, передали берці, ліки, цукор кава, чай, солодощі, яблука. Про продукти харчування для військового та його побратимів подбали місцеві мешканці Тетяна та Володимир Осипенко, Тетяна та Сергій Плетньові.

На Донеччині, під Волновахою, проходить службу житель Олександрівки Олександр Калита. Він поскаржився на сильний холод і висловив прохання, чи не могли б земляки допомогти обігрівачем. На його прохання відразу відгукнулися підприємці Світлана та Сергій Кульбачевські.

Родина Руслана Тимошенка з Івангорода, який зараз в зоні АТО і дружина якого з дня-на-день повинна народити дитину, звернулася у Центр з проханням допомогти дровами. Про тепло в оселі воїна подбали олександрівські підприємці Юрій Рябко та Олександр Закревський.

„Центр висловлює щиру подяку всім небайдужим людям за розуміння проблем військових і щиру допомогу”, – наголосила Валентина Гирич.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар