У 2015 на Кіровоградщині більше будували, ніж ремонтували

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Діяльність будівельних підприємств Кіровоградської області за 2015 рік 

За 2015 рік підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 630,8 млн грн. Індекс будівельної продукції у минулому році у порівнянні з 2014 становив 97,6%.

За характером будівництва обсяги робіт розподілились наступним чином: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння – 67,9% загального обсягу, решта – з капітального та поточного ремонту (22,1% та 10% відповідно).

Підприємствами обласного центру виконано 64% обсягу будівельних робіт по області.

Діяльність будівельних підприємств Кіровограда за 2015 рік

За 2015 рік підприємствами Кіровограда виконано будівельних робіт на суму 404,1 млн грн або 64% обсягу робіт по області.

Підприємства міста займалися будівництвом, реконструкцією та ремонтом будівель промислових, торговельних підприємств, транспортних споруд, інженерних споруд з метою зміцнення обороноздатності держави, ліній електропередачі та зв’язку.

Нове будівництво, реконструкція та технічне переозброєння склали 72,3% загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний та поточний  ремонти – 17,5% та 10,2% відповідно.

Діяльність будівельних підприємств Кіровоградського району за 2015 рік

За 2015 рік будівельними підприємствами Кіровоградського району виконано робіт на суму 46,8 млн грн, що становило 7,4% обсягу будівельних робіт по області.

Нове будівництво, реконструкція та технічне переозброєння склали 85,7% загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний ремонт – 13,7%, решта –  поточний ремонт.

Підприємства виконували роботи з будівництва і ремонту будівель та споруд.

Головне управління статистики у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар