На Кіровоградщині планують провести всеукраїнську таборівку «Україна – земля героїв»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині готується проект – скаутська таборівка «Україна – земля героїв», на яку приїдуть представники 14 областей України.

Про це на засіданні ради з питань молодіжної політики при ОДА повідомив отаман кіровоградського коша УДЮТ «Січ» Роман Бойко.

Проект є туристично-краєзнавчою експедицією і має на меті: дослідити та вивчити інформацію про тих героїв, які проживали на території Знам’янщини починаючи від гайдамацьких часів до сучасних героїв.

«Результатом проекту буде скаутська таборівка на Знам’янщині, куди запрошено 14 представників різних областей України. Під час нашої експедиції ми плануємо відзняти короткі відеоролики на 3-5 хвилин про наших героїв. Адже патріотичне виховання має впливати на свідомість молодого покоління не тільки тут і зараз, а й повинно давати певні продукти. Ці ролики будуть у вільному доступі в Інтернеті. Нашою метою є відновлення історичної пам’яті шляхом проведення таких експедицій», -зазначив Роман Бойко.

Проект подано на розгляд Всеукраїнської ради, куди надсилаються проекти з усієї України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар