18% кіровоградських безхатченків мають одну, а то й дві вищі освіти

У Кіровограді на обліку у Центрі тимчасової реєстрації бездомних осіб перебувають 253 особи. Таку інформацію під час прес-конференції озвучив директор Центру Олександр Желєзняк.

Як він розповів, метою Центру є надання безхатченкам шансу на інше життя, для чого працівники Центру докладають максимум зусиль.

“За час нашої діяльності, ми виготовили паспорти 56-ти особам. Це є дуже складна процедура, адже, наприклад, безхатченки 1970-80 років народження вже мають дітей, але не мають документів які бпосвідчували особу”, – розповів Олександр Желєзняк. Також він повідомив, що завдяки зусиллям працівників Центру тимчасової реєстрації бездомних осіб 163 особи отримали реєстрацію, 12 було влаштовано на лікування до медзакладів.

“На сьогодні 18% зареєстрованих бездомних мають одну, а то й дві вищі освіти, 68% з них складають чоловіки, а 32% жінки. Працездатними є 82% осіб, проте більшість з них вже мають інвалідність. Це говорить про те, що інтенсивну роботу з цим прошарком суспільства треба було починати набагто раніше”, – повідомив директор Центру обліку та тимчасової реєстрації бездомних осіб Олександр Желєзняк.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар