У школах та садочках Кіровоградщини вводиться профілактичний карантин?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Через високі показники захворюваності на ГРВІ та перевищення епідеміологічних порогів, держсанепідемслужба області рекомендує тимчасово припинити навчальний процес у школах та позашкільних навчальних закладах.

Таку інформацію на прес-конференції озвучила заступник начальника головного управління держсанепідслужби в області  Тамара Ланкмілєр – передає кореспондент Першої електронної.

“Високі показники захворюваності на ГРВІ та перевищення епідеміологічних порогів станом на 25 січня відзначаються в усіх 4 містах обласного підпорядкування та в 10 районах області: Кіровоградському, Новомиргородському, Гайворонському, Ульяновському, Добровеличківському, Маловисківському, Новгородківському, Новоукраїнському, Олександрівському та Онуфріївському”, – повідомила Тамара Ланкмілєр.

Варто зазначити, що в Кіровограді, а також ще на 7 територіях області подібні профілактичні заходи були введені ще з 22 січня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар