Світловодських перевізників штрафуватимуть за погану роботу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Із цього четверга (тобто з моменту оприлюднення рішення у газеті Світловодської міськради) для місцевих перевізників буде посилена міра відповідальності за неналежне виконання своїх функцій.

Про це кореспонденту Першої електронної газети повідомив начальник міського управління економіки та розвитку міста Олександр Наумчик.

Рішенням останнього засідання міськвиконкому затверджено систему штрафів, яка повинна стимулювати водіїв пасажирського транспорту до більш якісної роботи та до збільшення надходжень до міського бюджету: “У разі не видавання проїзного квитка – штраф 510 грн, у разі порушення графіку руху на понад 20 хвилин (за винятком поломки або погодних аномалій) – штраф 1020 грнза відсутності у салоні аптечки, вогнегасника, куріння водія за кремом – штраф 680 грн.

Олександр Наумчик запевнив, що подібні зміни до договорів із перевізниками не є місцевою «самодіяльністю» – вони відповідають вимогам, прописаним у Адміністративному кодексі України.

Звернувшись до перевізників, які не забажали називати своїх імен, кореспондент Першої електронної дізнався, що з ними ці штрафні нововведення (які вони назвали “драконівськими”) ніхто не обговорював. У разі впровадження, нововведення у першу чергу вони вдарять по водіям, зарплати яких навряд чи витримають таких значних штрафних відшкодувань. Відтак, вони будуть вимушені звільнятися, що призведе до зростання рівня безробіття у місті та колапсу системи пасажирських автоперевезень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар