Фонд “Повернення до життя” допоможе кожному, хто цього потребує

Всім небайдужим жителям Кіровоградщини повідомляємо, що у 2016 році ОБФ «Повернення до життя» продовжує реалізацію проекту «Права та здоров’я уразливих груп населення: заповнюючи прогалини» за підтримки МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід», який направлений на профілактику ВІЛ/СНІД, наркоманії серед молоді 14-25 років.

У новому 2016 році учасники проекту гарантовано отримають безкоштовні консультації психолога, юриста, лікарів та підтримку у вирішенні життєво-важливих проблем в рамках соціального супроводу. Спеціалістами фонду продовжується робота з сім’ями молодих людей, які опинились в складних умовах за методом «Сімейно – групова конференція».

Разом з партнерськими профільними організаціями заплановано багато масштабного та корисного з профілактики ВІЛ/СНІД, наркоманії, ІПСШ серед учнівської та студентської молоді міста а саме: проведення освітніх занять, тематичних заходів, акцій, творчих конкурсів.

Активно розвивається та набирає обертів діяльність волонтерського руху.

Новий рік з новими ідеями! Ми працюємо над створенням та випуском власної газети – «Поколение». Цікаві статті, конкурси та корисна інформація чекатимуть на читачів першого випуску вже скоро.

Слідкуйте за новинами на офіційних сторінках.
Наші контакти: соціальне бюро «Лілія» з 10-00 до 16-00

Тел.: 27-54-30
моб.: (095) 220-81-29.
E-mail: lyly32@ukr.net
Група vkontakte: http://vk.com/return_to_life_volunteers

Поширити:

Залишити коментар:

коментар