Кіровоградський госпіталь отримав нове сучасне медичне обладнання (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

ПриватБанк подарував Кіровоградському обласному госпіталю для інвалідів нове, сучасне та вкрай необхідне обладнання.

Учора, 21 січня, заступник директора Кіровоградскої філії ПриватБанку Раїса Килимниченко урочисто вручила головному лікарю обласного госпіталю для інвалідів Генадію Сябренко сертифікат на отримання електрокардіографа “Юкарт 100”, монітора реанімаційно-хірургічного ЮМ 300Т12, стерилізатора повітряного ГП80 та парафінонагрівача ПР-6 -1 шт, які вже укомплектовані та допомагають одужувати нашим хоробрим військовим. Загальна вартість усього обладнання складає більше 100 тис грн.

Зазначене медобладнання було придбано за ініціативи Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, в рамках благодійної програми банку “Допомагати просто!”, з метою надання невідкладної допомоги учасникам АТО, учасникам війни в Афганістані та Великої вітчизняної війни, які звертаються за медичною допомогою.

“Для нас надважлива підтримка усіх, хто має бажання допомогти, – розповідає Геннадій Сябренко, головний лікар госпіталю. – Це сучасне обладнання, допоможе нам надавати якісну медичну допомогу. Мені приємна наша співпраця з ПриватБанком. Вони закупили обладнання враховуючи наші побажання і специфіку роботи. Ці апарати забезпечать цілодобове спостереження за післяопераційними пацієнтами, і надзвичайно допоможе нам під час надання першої медичної допомоги. Уявіть, що минулого року більше 1000 учасників АТО отримали медичну та психологічну допомогу в госпіталі. Крім того, у нас проходять лікування і учасники війни в Афганістані, і Великої Вітчизняної війни”.

У стінах закладу проходять лікування атовці з різних підрозділів. Як вдячність за кваліфіковану медичну допомогу вони, вони залишають лікарям свої шеврони. В госпіталі створили навіть своєрідну дошку пошани, вивчаючи яку, ніби подорожуєш шляхами війни.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар