На Кіровоградщині відбувся чемпіонат області з ловлі риби на мормишку (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями на Обознівському водосховищі в с. Обознівка Кіровоградського району Кіровоградської області Кіровоградською обласною федерацією риболовецького за активної участі Кіровоградського обласного риболовного клубу (КОРК) було організовано та проведено перше риболовецьке змагання в поточному році – «Відкритий чемпіонат Кіровоградської області з ловлі риби на мормишку 2016».

Пише сайт управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Кіровоградській області.

Змагання є відбірковим етапом серед переможців команди Кіровоградської області для взяття участі в Чемпіонаті України, який відбудеться 22-26 січня на Печенізькому водосховищі в п. Матове Харківської області та Кубку України з ловлі риби на мормишку, який відбудеться в березні в Рівненській області. Проведення такого заходу спрямоване на розвиток риболовецького спорту в місті Кіровограді та Кіровоградській області, пропаганди здорового способу життя та активізації спортивного рибальства.

Організатори заходу потурбувались не лише про дотримання правил спортивного рибальства, а і приділили окрему увагу безпеці поводження на льоду учасниками змагань.

До участі в змаганнях зголосились учасники з Кіровограду, Олександрії, Долинської, Олександрії та Черкаси. Проте ускладнення з транспортом завадили прибути до місця проведення чемпіонату спортсменам з м. Світловодська та м. Черкаси. В протоколі було зареєстровано 19 учасників, змагання відбулись в два тури, переможцем став мешканець м. Кіровограда Голубицький Антон, загальна вага улову якого склала 2 кг 689 грамів. Переможці та учасники змагань отримали медалі, дипломи та призи від спонсорів чемпіонату, а також вдячність від вболівальників за чесну та захоплюючу боротьбу.

 Відео з чемпіонату за посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар