Кіровоградські правоохоронці обіцяють анонімність за інформацію про незаконну зброю

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Правоохоронці нагадують: за незаконне поводження зі зброєю, набоями та вибухівкою передбачено кримінальну відповідальність.

Згідно зі статтею 263 Кримінального кодексу України – носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів і вибухових речовин чи пристроїв без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Незаконне поводження зі зброєю та вибухівкою становить небезпеку як для осіб, що чинять протиправні дії, так і для оточуючих. Нелегальна зброя та боєприпаси можуть стати знаряддям злочину, а відповідно їх застосування – призвести до трагічних наслідків.

Працівники поліції звертаються до громадян з проханням добровільно здавати зброю, набої, вибухові речовини до правоохоронних органів.

Якщо ви володієте інформацією про осіб, що незаконно зберігають, розповсюджують чи виготовляють зброю, повідомляйте до найближчого відділу чи відділення поліції. Анонімність гарантовано.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар