Кіровоградська міськрада може розмістити лише 78 білбордів учасникам АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 21 січня, відбулася робоча зустріч власників рекламних площ Кіровограда із заступником міського голови Олександром Грабенком.

Як повідомив радник міського голови з питань учасників АТО Віктор Танцюра, у Кіровограді – 39 воїнів, які загинули в зоні АТО. Міська рада має кошти на виготовлення лише 78 білбордів для вшанування пам’яті полеглих героїв. Але цього мало, щоб пам’ять про подвиг кіровоградських захисників була вшанована цілий рік.

“Але, можливо, не всі 39 імен будуть використовуватись на білбордах, оскільки не всі родини загиблих дають згоду на розміщення фотографій. Для них це болюче нагадування про трагедію”, – сказав Віктор Танцюра.

Голова Спілки рекламодавців Кіровограда Ірина Саєнко повідомила, що рекламщики завжди йдуть назустріч міській раді у таких питаннях. Головне, щоб міська рада скасувала плату за користування бордами, на яких буде розміщена соціальна реклама.

Варто відзначити, що на засіданні були присутні 7 представників рекламних компаній.

Організаційні питання будуть обговорюватися на наступній зустрічі, коли вже буде визначено місця розміщення соціальної реклами та підраховано кошти для розміщення білбордів.

Робоча зустріч завершилась вшануванням полеглих воїнів АТО хвилиною мовчання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар