Кіровоградцям радять перейти на інтернет-банкінг, щоб уберегтися від грипу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

ПриватБанк радить кіровоградцям перейти на користування безконтактними технологіями та можливостями інтернет-банкінгу, у період зростання захворюваності населення на грип та ГРВІ, знизивши до мінімуму відвідування багатолюдних місць.

“Ми пропонуємо нашим клієнтам подбати про захист свого здоров’я та перейти на дистанційне банківське обслуговування, зменшивши до мінімуму кількість відвідувань відділень банку, – розповідає Олексій Харін, керівник Бізнесу платежів і переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. – Майже усі банківські та багато небанківських, але життєво-необхідних, операцій: оплата комунальних послуг та будь-яких рахунків (навіть за харчування у дитячих закладах), переказ та отримання грошових переказів, оформлення страхування, оплата мобільного зв’язку, придбання квитків та бронювання готелів, замовлення таксі, здійснення покупок в інтернет-магазинах, замовлення їжі, тощо можна самостійно здійснити, не виходячи з вдому. Варто лише скористатися послугами інтернет-банку Приват24. Та що там послуги, навіть найвідоміші інтернет-ігри до Ваших послуг у Приват24”.

В Приват24 клієнт може самостійно стежити за всіма пересуваннями грошей на своєму картковому рахунку та отримати повний звіт по всіх платежах за надані йому послуги комунальними підприємствами міста. Крім того, здійснення платежів через систему Приват24 набагато зручніше, ніж традиційний спосіб оплати, так як не вимагає наявності ні розрахункових книжок, ні квитанцій.

“Не слід забувати і про той факт, що одним із джерел поширення вірусів можуть бути паперові гроші, – розповідає Наталія Чернецька, керівник направлення “Кредитні карти” і “Gold-клуб” Кіровоградської філії ПриватБанку. – Тому ми і наголошуємо, забудьте про готівку та користуйтеся своїми банківськими картками. Якщо Ваша карта з технологією PayPass, то для оплати покупки її навіть непотрібно передавати в руки касиру. Досить піднести картку до зчитувального пристрою на касі і покупка буде оплачена. Також не забувайте, що до Ваших послуг завжди Інтернет-банк Приват24 та платіжні додатки для смартфонів. А це означає, що поповнення мобільних телефонів, грошові перекази, купівлю квитків на транспорт, оформлення депозитів, платежі за комунальні послуги Ви можете здійснити самостійно в будь-який зручний для Вас час”.

Бережіть своє здоров’я і здоров’я своїх близьких.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку.

Декілька цікавих фактів про брудні гроші:

  • у Японії в найбільш людних місцях стоять апарати для відмивання брудних купюр. У них завантажуються брудні кошти, апарат нагріває їх до 200 градусів, обробляє спеціальними розчинами і видає “оновлені” купюри;
  • в Індії купюри миють з милом. Там навіть є окрема професія – мийник грошей;
  • на купюрах євро бактерій практично немає, оскільки купюри обробляються спеціальним розчином, що запобігає їх розмноження;
  • у деяких країнах гроші знезаражують озоном та ультрафіолетом;
  • найбруднішою в світі є китайська купюра в 100 юанів. Як з’ясувалося, на кожній з купюр знаходиться щонайменше 180 000 бактерій, а на деяких – до 37 млн. Вчені знайшли на цих банкнотах кишкову паличку, гепатит В, стрептокок і сальмонелу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар