На Кіровоградщині лікар-ортопед врятував 50 автомобілістів із снігового полону (ФОТО)

В Олександрії  безробітниий лікар  витягає машини зі снігового полону. Безкоштовно, не відмовляючи нікому й о будь-якій порі.


Ігор Бадіон, 27-річний лікар-ортопед, але зараз не працює. З 17-го січня, коли почались сильні снігопади, чоловік щодня виїжджає своїм пікапом на вулиці міста і витягає застряглі автомобілі.

“Зателефонувала сусідка, розказала, що бачила сюжет про Ігоря у місцевих новинах, і тільки звідти дізналась, куди він виїздить майже щоночі. Ігор розвідав, де у місті проблемні ділянки, їде туди й чекає: хтось неодмінно потрапить у халепу”, – розповідає мама Ігоря Людмила. За словами жінки, водії, яким допоміг її син, активно діляться  номером лікаря-рятівника з іншими автомобілістами.

Перша електронна газета вирішила поспілкуватись з лікарем-рятівником і дізнатись, про причини й обставини такого благородного вчинку.

Кор.: Що Вас спонукало вийти й допомагати незнайомим людям? Тим більше у таку негоду, коли більшість людей нізащо й здому не вийде?

Ігор: Кожен з автомобілістів потрапляв у таку прикру ситуацію і я не вийняток. Надзвичайно приємно, коли тобі допомагають абсолютно випадкові подорожні. А з гарною й потужною машиною, тим більше коли коли є вільний час – це не важка праця й обов’язок, а скоріше пригода.

Журналіст: Скільки машин на сьогодні ви вже витягли?

Ігор: До п’ятдесяти. Виїзжаю о 9-10 годині ранку і до пізньої ночі катаюсь містом. Іноді й серед ночі телефонують.

Журналіст: Чи були випадки, коли Ваш номер потрапляв через “другі руки” до інших водіїв?

Ігор: Так, звісно! І не одноразово. Бувають й інші випадки: людина телефонує і каже: “Я там-то й там-то, приїдь забери мене, будь ласка”. І я, без жодних питань, їду.

Журналіст: Чи є проблемні зони у місті? Де допомагаєте найчастіше?

Ігор: Це віддалені “спальні” райони й мікрорайони, де машин у людей багато, але вулиці практично не розчищені. Проблемним є й місце біля торгового центру “Оріон”: хоча й в центрі, але там дорога йде вгору і машинам дуже складно звідти виїхати. У ввечері вівторок звідти шість машин витягнув.

Журналіст: Ми дізнались, що ви допомагаєте людям абсолютно задарма. Це правда?

Ігор: Я допомагаю з власної ініціативи і абсолютно не прагну жодної “матеріальної вдячності”. Так, якщо вдячні водії дають гроші, то я не відмовляюсь. Адже зараз таксі не їздять, а багатьом треба на потяг чи ще кудись. Мені дають гроші за витрати, на бензин, але в основному витягаю за “Дякую”.

Фото з соціальних мереж

Білоконь Катерина, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар