Кіровоградська виставка “Agroexpo” отримає статус міжнародної (ФОТО, ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Найбільша національна агропромислова виставка “Agroexpo”, яка  проводиться вже четвертий рік поспіль, у цьому році може стати міжнародною.

Документи, які необхідні для отримання статусу міжнародної виставки, вже подано до Мінекономрозвитку. Про це повідомив організатор виставки, голова ради Асоціації підприємств-виробників техніки та обладнання для агропромислового комплексу “Украгромаш” Павло Штутман.

“Для Кіровоградської області та обласного центру це шанс продемонструвати себе на високому рівні. Це стимул до розвитку інфраструктури регіону: доріг, готелів, ресторанів і т.д.”, ‒ підкреслив керівник “Украгромашу”. За його словами, отримання кіровоградською “Agroexpo” статусу міжнародної спонукатиме ще більше іноземних гостей відвідати виставку та ознайомитися з останніми новинками світового сільгопмашинобудвання.

“Як показала практика, ми працюємо у вірному напрямку. На “Agroexpo” вже представлені німецькі, шведські, французькі та інші іноземні бренди. Зростає інтерес міжнародних корпорацій. На початок року вже є певні домовленості з окремими європейськими компаніями. Виставка вже вийшла за рамки національного проекту та доросла до рівня міжнародної. Тому ми подали до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України документи на присвоєння їй відповідного статусу”, ‒ сказав Павло Штутман.

Цього року “Agroexpo” пройде з 29 вересня по 1 жовтня.

Нагадаємо, що у “Agroexpo-2015”, яка проходила у жовтні, взяло участь 450компаній-експонентів, серед яких були представлені, як вітчизняні, так і світові бренди. Загальна кількість відвідувачів виставки склала 19 400 осіб.

За матеріалами прес-служби виставки “Agroexpo”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар