За минулий рік на Кіровоградщині вилучено конфіскату на 22 млн грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Співробітниками оперативного управління фіскальної служби області, з початку 2015 року, із незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на загальну суму 21 млн 776 тис грн.

Вилучення відбувалось у ході проведення заходів у рамках операцій „Акциз-2015” та „Нафтопродукт-2015”, направлених на протидію незаконного виробництва та обігу підакцизних товарів і перекриттю каналів їх контрабандного походження на внутрішній ринок України.

Також, з початку року до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за матеріалами оперативних підрозділів Головного управління фіскальної служби області, внесено 52 кримінальні правопорушення економічної спрямованості: 31 – за фактами ухилення від сплати до бюджету податків, 11 – за фактами розкрадання бюджетних коштів та їх легалізації, 8 – за фактами незаконної реалізації алкогольних напоїв, виготовлених з недоброякісної сировини та по 1 – за фактом фіктивного підприємництва та незаконної заявки до відшкодування ПДВ.

У ході оперативного супроводження досудового розслідування за вищезазначеними кримінальними провадженнями відшкодовано збитки у розмірі  4,7 млн грн.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар