2015 року правоохоронці Кіровоградщини зареєстрували 131 тис. заяв про кримінальні правопорушення

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

15 січня у Головному управлінні Національної поліції області відбулося засідання розширеної оперативної наради під головуванням очільника відомства Сергія Кондрашенка. Нарада розпочалася з оголошення територіальних органів, які показали найкращий рівень результатів роботи за внутрішньообласним ранжуванням. Такими стали Знам’янський відділ поліції, Кіровоградське районне та Онуфріївське відділення поліції відповідно.

У ході наради правоохоронці розглянули підсумки оперативно-службової діяльності органів і підрозділів Національної поліції області за 2015 рік.

Так, упродовж звітного періоду було зареєстровано понад 131 тисячу заяв і повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено більше 18 тисяч.

Загалом у минулому році зросла кількість розкриття окремих видів злочинів, таких як розбійні напади, грабежі, крадіжки, незаконні заволодіння транспортними засобами.

У вчиненні кримінальних правопорушень викрито більше 3800 осіб.

Крім того, на території області у 2015 зменшилася кількість скоєних кримінальних правопорушень за фактами нанесення тяжких тілесних ушкоджень – на майже 21 %, тяжких тілесних ушкоджень зі смертю – на 12,5 %, шахрайств – на 23 %, хуліганств – на 39,4%.

Наприкінці наради керівництвом відомства було окреслено завдання щодо боротьби зі злочинністю і забезпечення належної охорони публічного порядку у поточному році.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар