Що кіровоградці просять у Президента?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Електронні петиції до Президента України – можливість звернутись до гаранта країни всього лише заповнивши електронний бланк петиції. Чимало звернень стосуються  Кіровограда і області. Перша електронна газета зробила підбірку таких петицій.

Безумовно, більшість пертицій стосуються перейменування міста. Щоправда, багато кіровоградців сворюють нову петицію замість того, щоб підписатись під аналогічною існуючою. Але є й оригінальні пропозиції.

Відновлення/зміна маршрутів руху потягів

потягПрізвище, ім’я, по батькові автора (ініціатора): Червань В’ячеслав Федорович
Статус: триває збір підписів
Петиція №22/017780-еп. Подана 25.11.2015
Дата початку збору підписів: 25.11.2015

Пане Президенте, звертаюсь до Вас від імені жителів Миколаївської, Херсонської, Кіровоградської областей,
і зокрема м.Южноукраїнськ (Миколаївська обл.). З 27 травня 2013 року було змінено маршрут руху потягів Львів-Херсон та Сімферополь-Хмельницький таким чином, що з того часу і до тепер жителі міста Южноукраїнськ (є містом-супутником Южноукраїнської АЕС і відповідно тут проживає і працює велика кількість людей з інших областей України), а також міст Первомайськ, Вознесенськ та ряду інших населених пунктів не мають можливості дістатись залізничним транспортом до міст Вінниці, Хмельницького, Львова, Ужгорода, вузлових залізничних станцій Котовськ, Вапнярка, Жмеринка та багатьох інших населених пунктів центральних та західних областей України.Це значно збільшує затрати коштів та часу на поїздки і транспортне сполучення між південними та центрально-західними областями. Зважаючи на ці ВАЖЛИВІ фактори, звертаюсь до Вас з проханням, на законодавчому рівні вплинути на Міністерство інфраструктури України, інші органи виконавчої влади та структури, які компетентні у вирішенні даного питання і ВІДНОВИТИ залізничне сполучення між вищезгаданими населеними пунктами.

медики смолінеПрізвище, ім’я, по батькові автора (ініціатора): Руденко Олена Валеріївна
Статус: триває збір підписів
Петиція №22/016123-еп. Подана 26.10.2015
Дата початку збору підписів: 26.10.2015
Шановний президенте! Велике прохання звернути Вашу увагу на “уранове” містечко Смоліне Кіровоградської області. На жаль на проблеми цього міста ніхто не звертає увагу: лікарню закрили (правда поки що частково),хоча в ній свого часу було найкраще обладнання і досі обслуговується велика кількість людей; ліфти давно не працюють…просто запаяні шахти ліфтів(хоча люди збирали власні кошти і здавали ,а “віз і нині там”) Це тільки невелика кількість проблем. Розуміємо, що проблеми є скрізь, але якщо буде контроль , то буде і результат.
велосипед електровелосипедПрізвище, ім’я, по батькові автора (ініціатора): Заярнюк Володимир Питрович
Статус: В установлений строк не набрала необхідної кількості голосів
Петиція №22/011430-еп. Подана 28.09.2015
Дата початку збору підписів: 28.09.2015
Створити велосипедні: дорішки, парковки, мастерські, магазини для різних велосипедних поколінь у місті Кіровоград. Виділить з місцевої казни 9000000 гривень для велосипедної інфраструктури. Переваги велосипедної інфраструктури які будуть вливати нові гроші в казну :парковки, мастерські, магазини . Будуть пользуваця туристи, місцеві жителі, покращиця екологія .

Щодо надання Кіровограду особливого статусу і доплати її мешканцям за екологічну небезпеку

Прізвище, ім’я, по батькові автора (ініціатора): Бурмака Тетяна Павлівна
Статус: В установлений строк не набрала необхідної кількості голосів
Петиція №22/007890-еп. Подана 15.09.2015
Дата початку збору підписів: 15.09.2015
Кіровоград – одне з небагатьох міст світу, розташованих безпосередньо над рудниками уранових родовищ. Обласний центр з населенням трохи більше 200 тис.людей входить в першу трійку міст з високим рівнем онкохворих І тому – потребує особового статусу і доплати її мешканцям за екологічну небезпеку.

Безкоштовні курси англійської мови в м. Кіровоград

англ прапорПрізвище, ім’я, по батькові автора (ініціатора): Ірина Л
Статус: В установлений строк не набрала необхідної кількості голосів
Петиція №22/002740-еп. Подана 04.09.2015
Дата початку збору підписів: 04.09.2015
Зметою підвищення освітнього-культурного рівня населення – створити БЕЗКОШТОВНІ курси англійської мови в м. Кіровоград.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар