У Кіровограді визначили перевізників на трьох маршрутах

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 15 січня, у Кіровограді відбувся конкурс на перевезення пасажирів у громадському транспорті міста Кіровограда на 14-ти маршрутах. 
Заступник міського голови Олександр Мосін, який головував на конкурсному засіданні, повідомив, що заяви на участь у конкурсі подали три перевізники. При чому, двоє –  на одну й ту саму позицію – маршрути № 18 та 118. На цих маршрутах зголосились працювати ПП “Автобаз Кіровоград” та “Укравтоінвест”. Також на маршрут №14 подало заявку ПП “Паритет -Сервіс”.

Загалом комісія складалася з 10 осіб.

За результатами закритого засідання комісії, конкурс на маршрути №18 та 118 виграв перевізник ПП “Автобаз Кіровоград”. Другий претендент на ці маршрути не належним чином оформив документи, тому не був допущений до роботи на цих маршрутах. На маршрут № 14 конкурс виграв ПП “Паритет-Сервіс”, оскільки був єдиним претендентом.

Як повідомив заступник міського голови Олександр Мосін, щодо решти маршрутів, на які не подали заявки, буде оголошено новий конкурс.

“Ми проведемо бесіди з перевізниками, щоб якось їх стимулювати, і сподіваємось, що представники транспортних компаній відгукнуться на наш заклик і візьмуть участь у конкурсі “, – розповів Олександр Мосін кореспонденту Першої електронної газети.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар