За два дні більше 500 кіровоградців оплатили дитяче харчування через ПриватБанк

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Чималий резонанс у суспільстві викликає питання збору коштів у закладах освіти. Та всі обговорення сходяться до одного – ні вихователі, ні вчителі не повинні брати участь у обігу готівки. Аби припинити участь освітян у зборі коштів, управління освіти Кіровоградської міської ради офіційно заборонило усім міським закладам освіти з 1 січня нинішнього року приймати готівкові кошти за харчування та зобов’язало забезпечити 100% розрахунок за харчування дітей лише через банківські установи.

Усі європейські країни вже давно вийшли з площини готівкових розрахунків, жодна поважаюча себе установа, а тим більше бюджетна, не має справи з готівкою. Давно вже час і нашій державі перейти на безготівкові розрахунки, які не лише спрощують нам життя – не потрібно обтяжувати свої гаманці, але й оберігають від боротьби з докорами сумління щодо доцільності використання зібраних коштів.

“Ми звернулись до управління освіти Кіровоградської міської ради з найвигіднішою пропозицією прийому платежів за харчування у закладах освіти, а це і дитячі садочки і загальноосвітні школи, – розповідає Олексій Харін, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. – У нас Ви можете оплачувати харчування своїх дітей чи у касах відділень, чи в терміналах самообслуговування, чи користуючись інтернет-банком Приват24. ПриватБанк дає можливість кіровоградцям не лише самим обирати вид оплати, але й пропонує самий вигідний тариф”.

Лише за перших два дні нового року більше 500 кіровоградських батьків вже скористались послугами ПриватБанку та перерахували за харчування у міських закладах освіти майже 70 тис грн.

“Найзручніший вид оплати, звичайно через Приват24, – продовжує Олексій Харін. – Якщо Ви ще жодного разу не користувались цим інтернет-банком для оплати платежів – жодних проблем. У будь-якому відділенні ПриватБанку наші співробітники допоможуть розібратись, створити шаблони, за якими дуже зручно, легко та швидко оплачувати не лише за харчування, але й комунальні та інші платежі”.

У Кіровоградській області працює понад 175 банкоматів, 340 терміналів самообслуговування, 58 відділень, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів.

Вісім відділень надають послуги цілодобово, без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді – по вул. Преображенській,26/70 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); вул.В.Перспективна,8 (біля агенції аерофлоту), вул.В.Перспективна, 32/11 (біля гімназії ім.Шевченка) та на розі просп. Правди і вул.Жовтневої революції (біля старого автовокзалу); у м.Олександрії — по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та по вул.Леніна,77, у Світловодську – вул.Леніна,58

Поширити:

Залишити коментар:

коментар