Португалія боїться давати візу кіровоградським спортсменам (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Отказ шенгенской визы. http://turistvisa.com/

У п’ятницю, 15 січня, з 8:00 у Києві біля посольства Португалії в Україні розпочнеться акція протесту, яку проводять спортсмени, які займаються бразильським джіу-джитсу з декількох міст України. Серез них – і кіровоградці.

І дорослі, і молодь вийдуть на акцію, щоб заявити свій протест проти дискримінаційної візової політики, яку веде Посольство Португалії в Україні по відношенню до спортсменів. Приводом для акції стала відмова декільком спортсменам, які представляють Україну, в отриманні віз і, відповідно, поїздці на відкритий Чемпіонат Європи по бразильському джиу-джитсу, який відбудеться 22-24 січня у м. Лісабон, в Португалії.

“Спортсмени з Кіровограда Ярослав Блажко та Роман Непоту, що представляють клуб «Борець» і Федерацію бразильського джиу-джитсу України, отримали відмову в отриманні шенгенської візи з поясненням: «Ми не віримо, що ви повернетеся, тому ви не поїдете», – розповідає керівник спортивного клубу «Борець» Євген Скирда.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар