Кіровоградщина: книголюбів і мандрівників запрошують на зимовий кемп до Дніпра (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

22-24 січня на Кіровоградщині (село Нагірне, Світловодський район) відбудеться зимовий кемп для книголюбів і мандрівників. Організатори обіцяють теплі посиденьки.

Це далеко не перший кемпінг на рахунку Ірини та Сергія Ткаченків. Окрім того, вони встигають брати участь у різноманітних заходах і в якості гостей – переймають досвід у професіоналів та використовують його у своїх проектах.

“Це кемпінг на книжкову тематику, яка тісно переплітається з темою мандрів. Цього року вирішили не чекати літа. Адже люди люблять для себе щось нове. Тож ми вирішили відкрити для себе нову локацію. Це Дніпро. Так, на Кіровоградщині є Дніпро. У Світловодському районі”, – каже один із організаторів кемпу Сергій Ткаченко.

А Ірина Ткаченко додає: “Ми любимо руйнівати стереотипи. До освітніх заходів таке іронічне ставлення, тож ми знайшли для себе цікавий формат освітніх таборів, які полюбляє молодь. Це наш маленький вклад у розвиток неформальної освіти на Кіровоградщині. Ми хочемо аби Кіровоградщина була потужним осередком на карті освітніх кемпінгів”.

Деталі про кемп читайте тут

Партнерами кемпу є видавництво “Імекс” та екстрім-клуб “Ekvitas”. Редактор видавництва Ольга Цимбаліст буде координувати хенд-мейд частину проекту. Разом із гостями кемпу Ольга буде створювати тревел-бук. Це книга про подорожі і книга подорожуючого.

Керівник екстрім-клубу “Ekvitas” Вадим Хрипливий відвідував медіа-кемп як гість, а тепер долучився до організації. Він відповідатиме за спортивну частину кемпінг. Тож гості отримають не тільки духовну порцію натхнення, а і зроблять користь для свого організму.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар