Кіровоград планують зробити зеленим

У 2015-му році працівники КП “Міськсвітло” змонтували 28 км нових мереж зовнішнього освітлення та встановили 812 нових натрієвих ламп. Крім того, було облаштоване сучасне люмінісцентне освітлення площі Героїв Майдану та парку Ковалівського. Про це директор підприємства Дмитро Тоток повідомив сьогодні під час апаратної наради міського голови Андрія Райковича, звітуючи про стан виконання програми зовнішнього оосвітлення міста за минулий рік. Про це пише “Вечірня газета”.

Дмитро Тоток зазначив, що торік на капітальні ремонти мереж із міського бюджету було спочтаку виділено 1,6 мільйона гривень, а потім додатково – ще 2,3 мільйони гривень. На ці кошти планувалося зробити 36 об’єктів, однак підпприємству вдалося зекономити кошти, що дозволило виконати ще три об’єкти.

Щодо планів на майбутнє, Дмитро Тоток поділився своим баченням цього, зазначивши, що треба зробити сучасне освітлення і парків, скверів, решти площ. При цьому він пропонує робити акцент саме на освітленню зеленого кольору, який приємніший для ока і налаштовує на позитивні емоції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар