На Кіровоградщині жінка зарізала свого ревнивого чоловіка

На Кіровоградщині поліцейські розслідують обставини нанесення тілесних ушкоджень чоловіку його дружиною. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від Сектору комунікації ГУНП в Кіровоградській області.

Як стверджує підозрювана, коханий, перебуваючи у нетверезому стані, її весь час ревнував, нерідко жінка змушена була терпіти побої, але мовчала, бо хотіла «зберегти» сім’ю. Під час однієї з останніх сварок громадянка вхопила зі столу кухонного ножа. На ранок її 5-місячний син залишився напівсиротою.

Події розгорталися пізнього вечора в одному з населених пунктів Голованівського району. До поліції надійшло повідомлення з районної лікарні. 29-річний пацієнт знаходився у непритомному стані, його одяг був вимащений кров’ю.

Поки лікарі боролися за життя людини, оперативники відновили хронометраж того, що сталося фатального вечора. Вранці поліцейським довелося повертатися до будинку потерпілого, а його дружина відразу зрозуміла, що відтепер вона підозрюється у скоєнні тяжкого злочину.

У даний час жінка спілкується зі слідчими. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисні тяжкі тілесні ушкодження». За скоєне громадянці може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар