Кіровоградщину пропонують об’єднати з двома сусідніми областями

На офіційному сайті Президента України Петра Порошенка зареєстрували електронну петицію, якою пропонують об’єднувати декілька областей у регіони.

Автор петиції №22/019313-еп Віктор Постельняк вважає, що адміністративний устрій України зараз потребує змін. Зокрема, Кіровоградську область він пропонує об’єднати з Черкаською та Полтавською областями у Центральний регіон.

«Я пропоную об’єднати Закарпатську, Івано-Франківську, Тернопільську і Львівську області у Карпатський регіон; Волинську і Рівненську області у Волинської регіон; Житомирську, Київську і Чернігівську області у Столичний регіон; Вінницьку, Хмельницьку і Чернівецьку області у Подільський регіон; Черкаську, Кіровоградську і Полтавську області у Центральний регіон; Сумську і Харківську область у Слобожанський регіон; Одеську, Миколаївську і Херсонську області у Причорноморський регіон; Дніпропетровську і Запорізьку області у Дніпровський регіон; Донецьку і Луганську області у Донбаський регіон і АР Крим. Кожний регіон буде складатись з областей, де чиновницький апарат буде значно скорочений», – йдеться у петиції.

На даний момент петицію підписали 12 чоловік.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар