На Різдво жителів Кіровоградщини охоронятимуть більше півтисячі поліцейських

Під час заходів із нагоди святкування Різдва правопорядок на Кіровоградщині забезпечуватимуть майже 450 поліцейських. Також з метою посилення охорони публічного порядку 6 та 7 січня до патрулювання території обласного центру позмінно буде задіяно близько 200 працівників поліції. Про це Першій електронній повідомляють в управлінні превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області.

За попередніми даними, у Святвечір – 6 січня, у 178 церквах, розташованих у 148 населених пунктах Кіровоградщини, відбуватиметься святкове Богослужіння. Участь у ньому можуть взяти понад 27 тисяч чоловік. Публічний порядок безпосередньо на прилеглих до релігійних споруд територіях охоронятимуть більше 350 працівників поліції.

На Різдво – 7 січня, у 25 населених пунктах заплановано проведення Богослужіння у 44 церквах за можливої участі більше 13 тисяч громадян. За дотриманням правопорядку слідкуватимуть 90 поліцейських.

Правоохоронці закликають жителів та гостей Кіровоградщини не допускати правопорушень та про усі випадки протиправних дій повідомляти за номером «102».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар