Кіровоградці колядуватимуть, аби зібрати кошти на операцію сину волонтерки

У Кіровограді мешканців міста закликають долучатися до благодійної акції “Нас єднає коляда”. Співаючи колядок активісти хочуть зібрати кошти на операцію хворому сину волонтерки Юлії Мартинюк, яка допомагає 34-ому мотопіхотоному батальйону.

Заклик долучатися до акції поширила на своїй сторінці у Фейсбуці волонтерка Діана Бондаренко.

“Ми шукаємо дівчат, жінок, хлопців і чоловіків, хто хоче разом із нами , починаючи з 6 січня і ще кілька днів після, пройтись ввечері по домівках кіровоградців гарно поколядувати (придумуємо образи, одягаємось, як в давнину, малюємось і милозвучно співаємо, перед цим треба буде трішки потренуватись, можливо, проробити партії , щоб наша коляда розтоплювала серця ). Усі наколядовані гроші ми хочемо віддати хлопчику Вові, який хоче ходити, а , на жаль, поки що не може”, – написала вона.

Діана повідомила, що кошти зібрані під час колядування підуть на операцію Вовчику, а солодощі – нашим захисникам у зону АТО.

Усі бажаючі взяти участь в акції, і тим самим допомогти маленькому Вовчику стати на ноги, можуть звертатись за телефонами 097 965 72 62, 093 73 19 027, 099 044 86 65, або ж особистим повідомленням до Діани Бондаренко.

При народженні Вовчику поставили діагноз – діастрофічна дисплазія, артрогрипоз, двостороння вроджена клишоногість, двосторонній вроджений вивих стегон. Хлопчик чекає на операцію, яку треба зробити, доки йому не виповнилось 7 рочків.

За допомогою небайдужих людей Юлі вдалося зібрати 10,535 доларів і 800 євро. Загалом на операцію у  клініці Рамбам (Хайфа) потрібна 31 тисяча доларів (це без додаткових аналізів) та ще 37 тис. на реабілітацію в центрі реабілітації Алін (Єрусалим).

За додатковою інформацією можна звертатися за тел.: (098) 383-85-48 – Юлія.
Кошти можна перерахувати на карту ПриватБанку : 5168 7572 2269 8088 на ім’я Юлія Мартинюк.

Читайте також: Кіровоградська волонтерка потребує допомоги, щоб поставити сина на ноги

Поширити:

Залишити коментар:

коментар